SWEA North Carolina

Årets program

Covid-19 Uppdatering

Vi följer dom rekommenderade regler som gäller i NC. För att inte gå över max antal personer på möten ber vi er att alltid anmäla er till möten och lika viktigt, avanmälan om du inte kan komma längre. Vår största fokus är hälsan och välmåendet för våra medlemmar. Kom ihåg att använda god hygien och stanna hemma om du inte mår bra eller varit i kontakt med någon som kan vara smittad.

Om du som svensk medborgare blir sjuk med Covid-19, vänligen kontakta ambassaden i Washington eller konsulatet i Raleigh, raleigh(Replace this parenthesis with the @ sign)consulateofsweden.org

SWEAs år är fyllt av programpunkter! Vi hoppas att ni skall få möjligheten att njuta av svensk gemenskap under året och skapa nya, och/eller upprätthålla gamla kontakter. Alla programpunkter finns här på webbsidan och kommer att uppdateras under året. Några höjdpunkter under SWEA-året är såklart bokfikor, nationaldagsfirandet och julmarknaden. Känner du dig inspirerad att hjälpa till, hör av dig till oss på northcarolina(Replace this parenthesis with the @ sign)sweaarkiv.org.

No Events

Powered by Events Manager